Pastori puukotti yli sata kertaa – syyttää flunssalääkettä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin amerikkalaisesta pastorista, joka oli puukottanut vaimoaan. Tällöin mies syytti teosta flunssalääkettä, joka oli nuoren papin mukaan saanut hänen päänsä sekaisin. Nyt tapauksesta on tullut julkisuuteen lisätietoja.

Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa asuva Matthew Phelps oli puukottanut tuoretta vaimoaan yli sata kertaa ympäri vartaloa. Viranomaisille 28-vuotias mies kertoi nähneensä pelottavaa painajasta. Kun hän heräsi, oli kuolleen vaimon ruumis sängyn vieressä lattialla.

Hän syyttää käyttäytymisestään Coricidin Cough and Cold -nimistä flunssalääkettä, jota mies oli nauttinut normaalimäärää suuremman annoksen. Lääketehdas Bayer on tiedottanut virallisessa lausunnossaan, että he pahoittelevat tapausta. Heidän tutkimustensa mukaan kyseinen flunssalääke ei kuitenkaan ole yhteydessä väkivaltaiseen käyttäytymiseen.

NY Daily Newsin saaman ruuminavauspöytäkirjan mukaan pastori oli iskenyt puukon vaimoonsa yhteensä 123 kertaa. Pohjois-Carolinassa voi saada kuolemanrangaistuksen murhasta.