Demi Rosen kurvit pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Instagram-sensaatio Demi Rose Mawbya, joka on nuori ja muodokas mallikaunotar. Sittemmin Tyga palasi yhteen Kylie Jennerin kanssa, mutta Demi Rose jäi julkisuuteen ja paparazzien tähtäimiin.

Eilen Demi osallistui Lontoossa sijaitsevassa Roadhousessa järjestettyyn Rated Awards 2017 -gaalaan. Näyttävä somejulkkis asteli tapahtuman punaiselle matolle valkoisessa iltapuvussa, joka todella korosti hänen kurvejaan ja vieläpä avasi kuin ikkunan hänen etumukseensa.

22-vuotias Demi Rose Mawby on kovassa nousussa, sillä hänen suosionsa on kasvussa Tyga-suhteen paljastuttua. Neitokaisen Instagram-sivuilta löytyy mittava määrä poikkeuksellisen näyttäviä kuvia. Rose poseerasi taannoin esimerkiksi omassa tyttökalenterissaan. Rohkeat kuvat noteerattiin laajasti, sillä häntä seuraa jo yksin Instagramissa 3,5 miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash
Splash
Splash