Todellinen siemenlinko! Miehellä on 29 lasta 24 eri naisen kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Marraskuussa vietettävä isänpäivä on kiireistä aikaa amerikkalaiselle matematiikan professori Ari Nagelille. Miehellä on nimittäin 29 lasta 24 eri naisen kanssa. Hän väittää siemennesteensä olevan tehokkaampaa kuin yksikään keinohedelmöityshoito.

Amerikkalaisessa Maury Show’ssa vieraana käynyt 42-vuotias Ari Nagel on matkustanut ympäri maailmaa luovuttamassa jaloa siemennestettään naisille. Kaikki alkoi osto- ja myyntipalsta Craigslistiltä, jossa naiset etsivät siittäjää lapselleen.

Nyt miehellä on 29 lasta, ja kolme uutta on tällä hetkellä tuloillaan. Naiset ovat maksaneet siemenlingon matkat Israeliin, Taiwaniin, Vietnamiin ja lähes jokaiseen Yhdysvaltojen osavaltioon. Hän on siittänyt kaikenrotuisten tai seksuaalisella suuntautumisella varustettujen naisten jälkikasvua.

Mies ojentaa siemennestettään naisille yleensä valmiiksi kupissa. Toisinaan hän on kuitenkin ajautunut ”asiakkaan” kanssa sänkypuuhiin. Siemennesteen luovutus riippuu siitä, kuinka nainen asian haluaa hoitaa. Sperminaattoriksi kutsuttu Ari Nagel uskoo, että hänen siemennesteensä on keskivertoa voimakkaampaa ja päihittää tavalliset keinohedelmöityshoidot.

Mies on myös mukana joidenkin lasten elämässä ja maksaa elatusapua ainakin yhdeksälle naiselle. Ari Nagelin unelmana on olla vähintään sadan lapsenlapsen isoisä 70-vuotiaana. Hänen mukaansa jälkikasvu tuo paljon iloa hänen elämäänsä.