Poliisi etsii lapsen repulle omistajaa: ”Nyt pelastetaan jonkun tytön viikonloppu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikuiset eivät aina ymmärrä miten maailmaa mullistava katastrofi esimerkiksi pehmonallen tai repun katoaminen voi lapselle olla. Sen tietää kuitenkin ainakin Jyväskylän poliisi, joka sai haltuunsa todennäköisesti lapselle kuuluneen repun. Nyt repulle etsitään omistajaa somessa.

– Nyt pelastetaan jonkun tytön viikonloppu! Tämä reppu löytyi tänään Jyväskylästä Väinönkadulta. Se lienee tärkeä omistajalleen – mutta kuka hän on? Jaa tätä päivitystä repun omistajan löytämiseksi, Jyväskylän poliisilaitoksen päivityksessä kerrotaan.

Repussa oli piirustusten lisäksi Barbie-nukke, kaulakoru ja uninalle. Niistä varsinkin viimeksi mainitun katoaminen lienee lapselle todella suuri menetys.

Repun mahdollisen omistajan tulisi soittaa viikonloppuna Jyväskylän poliisin numeroon 0295 414 803 kello 8-16 tai arkena löytötavaratoimiston numeroon 0295 414 706 kello 10-12. Sosiaalisessa mediassa päivitystä on jaettu jo aktiivisesti, joten toivottavasti repun oikea omistaja löytyy pian.