Corgi yritti leikkiä kolmen kissan kanssa – ei mennyt odotusten mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissoja ja koiria pidetään toistensa vihollisina, mutta monien esimerkkien myötä on nähty, että ne voivat elää samassa perheessä myös sulassa sovussa. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa perheen koira on pahasti alakynnessä kolmen kissan kanssa.

Hauskalla videolla nähdään miten innokas corgi ja kolme kissaa lepäävät sängyllä. Corgia ei kuitenkaan enää väsyttäisi vaan se haluaisi leikkiä kissojen kanssa. Kissat ovat kuitenkin toista mieltä, koska niitä näyttäisi edelleenkin väsyttävän.

Videolla nähdään miten corgi turhautuu yrittäessään saada kissat leikkimään sen kanssa. Corgi yrittää kaikkensa, että kissat innostuisivat sen härnäämisestä. Lopulta koiran tulee kuitenkin luovuttaa jäädessään ilman leikkikaveria.