Kourtney Kardashian melkoinen näky – vauvavatsasta ei tietoakaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuoreimpien tietojen mukaan näyttäisi siltä, että Kardashianin suku olisi lisääntymässä lähiaikoina useammalla uudella perheenjäsenellä. Ensin Kim Kardashianin kerrottiin odottavan sijaissynnyttäjän avulla lasta. Sen jälkeen Kylie Jennerin ja Khloe Kardashianin kerrottiin olevan raskaana.

Nyt myös Kourtneyn on kerrottu odottavan neljättä lastaan poikaystävänsä Younes Bendjiman kanssa. 38-vuotias Kourtney nähtiin PRETTYLITTLETHING-verkkokaupan lanseeraustilaisuudessa Los Angelesissa. Kourtney käänsi kaikkien päät todella seksikkäällä mustalla paljettimekolla. Sädehtivässä mekossa oli avara kaulus ja ohuet spagettiolkaimet.

Kangasta oli säästelty myös mekon alareunassa luomuksen peittäessä vain juuri ja juuri naisen haarovälin. Kourtney on seurustellut poikaystävänsä Younes Bendjiman kanssa vuoden ajan. Raskaushuhut tulivat julki jo hetki sitten, mutta ainakaan vielä naisen vartalossa ei näy vauvan odottamisesta merkkejäkään.

Splash
Splash
Splash