Paul Newmanin Rolexista tuli maailman kallein rannekello – myytiin 17 752 000 dollarilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvamaailman kautta aikojen suurimpiin tähtiin lukeutunut Paul Newman tunnettiin paitsi ikonisista rooleistaan myös maailmankuulusta Rolex Daytona -kellostaan, jota hän piti kädessään vuosina 1969 – 1984. Nyt kello tuli myyntiin ensimmäisen kerran, ja sen hinnan uskottiin jo ennakkoon nousevan pilviin. Niin kävikin.

Phillips Auction Housessa New Yorkin Manhattanilla huutokaupatun kellon hinnaksi veikattiin etukäteen jopa kymmenentä miljoonaa dollaria, eli noin 8,5 miljoonaa euroa. Lopulta hinnaksi tuli kuitenkin merkittävästi enemmän, eli 17.752.000 dollaria.

Newmanin vaimo Joanne Woodward antoi vuonna 1968 valmistetun kellon miehelleen ja kaiverrutti sen taakse tekstin ”Aja varovasti. Minä.” Tuolloin kello maksoi 300 dollaria. Paul Newman lahjoitti kellonsa tyttärensä silloiselle poikaystävälle James Coxille 1980-luvulla.

Splash
Splash
Splash