Täydellisen naisen täydellinen perhe – kolme upeaa kaunotarta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Lisa Rinna on valtaosalle tuttu hänen elokuva- ja televisiorooleistaan. Tällä hetkellä Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Rinna on näyttävä kaunotar, jonka lapset eivät ole kauas puusta pudonneet.

Lisa Rinna osallistui hänen aviomiehensä Harryn ja heidän kahden tyttärensä Amelia Grayn ja Delilah Bellen kanssa Tommy Hilfigerin järjestämään tapahtumaan Poppy-nimisellä klubilla. Rinnan koko perhe oli pukeutunut todella näyttävästi, mutta varsinkin kaksi kaunista tytärtä varastivat kaiken huomion tunnetuilta näyttelijävanhemmilta.

Sekä 16-vuotiaalle Amelialle että hänen 19-vuotiaalle isosiskolleen Delilahille povataan menestyksekästä uraa mallimaailmassa. Delilahilla onkin jalka jo hyvin vahvasti muotialan oven välissä, ja hän on päässyt jo monien tunnettujen muotitalojen näytöksiin ja muotikuviin malliksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash