50 000 euron seksivälineet varkaille: ”Pääasiassa vibraattoreja ja anustappeja”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Fun Toys London -niminen seksivälinevalmistaja kertoo joutuneensa rikollisten kohteeksi Venus-seksimessujen jälkeen Berliinissä. Pitkäkyntiset olivat varastaneet valmistajan seksivälineitä yhteensä yli 50.000 euron arvosta.

Varkaiden matkaan lähti pääasiassa vibraattoreja ja anustappeja. Facebookiin on jaettu kuvia rikospaikasta, josta vietiin messuilla esillä ja myynnissä olleita seksivälineitä. Fun Toys London on tehnyt asiasta rikosilmoituksen. Yhtiö on myös pyytänyt valvontakameran materiaalia tarkastettavakseen ja rikollisten kiinni saamiseksi.

Seksivälinevalmistajan mukaan aikuisten lelujen jälleenmyynti on vaikeaa ilman oikeanlaisia kanavia. Yhtiö on pyytänyt ihmisiä ilmoittamaan heille, mikäli joku yrittää myydä varastettuja vibraattoreja. Tapaus osoittaa jälleen kerran, että varkaille kelpaa näköjään ihan kaikki.

PLEASE HELP US AND SHARE THIS POST!!50.000 euros worth of sex toys stolen from ft london!!!!We have just celebrated…

Publié par ft london sur mercredi 18 octobre 2017

Hey everybody! We are at the SCALA Fair the upcoming days. Hopefully see you over there!

A post shared by ft london (@ft_london) on