Koiranpentu vaatii huomiota – isäntä ei pääse edes vessaan yksin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranpennut ovat kuin pieniä lapsia, jotka tarvitsevat ihmisiltä paljon huomiota, hellyyttä ja rakkautta. Onneksi koirat ovat ovelia jo pieninä ja osaavat keksiä myös keinot siihen, että ne saavat varmasti tarpeeksi huomiota osakseen.

Stanthesausageman-nimisellä Instagram-kanavalla seurataan suloisen kääpiömäyräkoiran elämää. Stan on todella hellyttävä ja huomionhakuinen tapaus, eikä anna omistajansa mennä edes vessaan rauhassa. Mäyräkoira pujottelee heti isäntänsä shortsien väliin kun mies on istahtanut pöntölle ja laskenut housunsa alas.

Verkossa on hauskoja perheenäitien ottamia valokuvia, joissa nähdään miten pieni käsi yrittää kurkotella vessan oven alta. Kuvien tarkoituksena on humoristisella tavalla näyttää, että äidit eivät pääse edes vessaan rauhassa. Sama näyttäisi pätevän myös koiranpentujen kanssa.