Selena Gomez jätti The Weekndin – vaihtoi lennosta Justin Bieberiin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Munuaisleikkauksesta toipuva laulajanäyttelijä Selena Gomez seurusteli kymmenen kuukautta räppäri The Weekndin kanssa. Yhtäkkiä Gomez nähtiin teiniajan rakkautensa Justin Bieberin kanssa. Mitä oikein tapahtui?

Justin Bieber vietti koko viime viikonlopun Selena Gomezin seurassa. The Weeknd oli samaan aikaan kiertueellaan. Mies lopetti Selena Gomezin seuraamisen sosiaalisessa mediassa viikonlopun aikana, kun naisen ja Justin Bieberin yhteiskuvat tulivat julkisuuteen.

Virallisten tietojen mukaan Gomez ja The Weeknd erosivat aikataulullisista syistä. TMZ uutisoi äskettäin, että The Weeknd olisi ollut se, joka menetti mielenkiintonsa naiseen – jo ennen Justin Bieberin astumista takaisin kuvioihin.

The Weekndin lähipiiristä kuitenkin kerrotaan RadarOnlinelle, että Selena Gomez oli se, joka ei vaivautunut ilmoittamaan erosta artistille edes tekstiviestillä tai puhelinsoitolla.

The Weeknd sai tietää lehdistä Bieberin viettävän aikaa Selenan kanssa. The Weeknd sivalsi kaksikkoa julkaisemalla Instagramiin kuvan, jossa hänen yllään on samanlainen takki kuin Bieberillä oli Selenan syntmäpäivillä vuonna 2013.

Toronto Nights ⚡️

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on