Christoph Waltz ei palaa Bond-elokuvien pahikseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalais-itävaltalainen Christop Waltz nähtiin pääpahiksen roolissa tuoreimmassa Bond-seikkailussa, vuonna 2015 ilmestyneessä elokuvassa 007 Spectre. Mies esitti klassista Bond-pahis Ernst Blofeldiä.

Nyt Waltz on kuitenkin kertonut, ettei hän ole mukana seuraavassa 007-elokuvassa. Tähti paljasti uutisen italialaisen Talky Movie -sivuston toimittajalle. Näyttelijän mukaan päätöksen taustalla on elokuvasarjan perinne.

– Ei, olen pahoillani. Olen surullinen asiasta mutta kyse on traditiosta, siitä että mukana on uusi nimi. Olisin kyllä halunnut olla mukana, Waltz kertoi.

Näyttelijän mainitsema traditio viitannee siihen, ettei sama näyttelijä ole koskaan esittänyt Ernst Blofeldiä kahdesti. Aikaisemmin hahmoa ovat näytelleet muun muassa Donald Pleasence, Telly Savalas ja Max Von Sydow.

 

Christoph Waltz – Festa del Cinema di Roma red carpet

Christoph Waltz sul red carpet della Festa del Cinema di Roma ci parla di Bond 25, ecco cosa ha risposto su un possibile coinvolgimento nel prossimo film con Daniel Craig. Nei prossimi giorni intervista completa ed incontro su Talky Movie!

Publié par Talky Movie sur jeudi 26 octobre 2017