Stranger Things -tähti narahti huumeista – matkatavaroissa kokaiinijäämiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stranger Things -sarjan toinen tuotantokausi sai taannoin ensi-iltansa, mutta yhtä sarjan tähdistä ei nähty sen ensi-iltajuhlissa. Jonathan Byersiä esittävältä Charlie Heatonilta oli nimittäin evätty pääsy Yhdysvaltoihin.

Los Angelesin kansainvälisen lentokentän tullivirkailijat pysäyttivät 23-vuotiaan Heatonin huumekoirien haistettua jotain hänen matkalaukussaan. Tähden matkatavaroista löydettiin jäämiä kokaiinista, minkä vuoksi mieheltä evättiin pääsy maahan ja hän palasi Lontooseen.

Page Six -sivuston mukaan Heatonia ei pidätetty, eikä häntä kohtaan ole nostettu syytteitä. Iso-Britanniasta kotoisin oleva näyttelijä on sittemmin pahoitellut tapahtunutta.

– Haluan selventää ettei minua pidätetty tai syytetty rikoksesta ja tein yhteistyötä Los Angelesin lentoaseman viranomaisten kanssa. Olen pahoillani faneille ja Stranger Things -perheelleni ensi-illan väliin jäämisestä, Heaton kertoi tiedotteessa.