21-vuotias kaunotar alastomana lomakuvissaan: ”On sääli, ettei moni ymmärrä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alastomuus on monissa maissa tabu, ja erityisesti sosiaalisessa mediassa se saa usein aikaan kohuja ja paheksumista. 21-vuotias hollantilainen kaunotar on päättänyt uhmata kritiikkiä ja julkaisee Instagramissa erikoisia lomakuviaan. Täysin alastomana.

Australiassa parhaillaan lomaileva A Naked Girl -nimimerkkiä käyttävä nuori kaunotar poseeraa jokaisessa lomakuvassaan ilman minkäänlaisia vaatteita. Häntä seuraa Instagramissa jo lähes 110.000 käyttäjää, ja suosion syynä ovat tuskin hänen kuvissaan nähtävät upeat maisemat. Naisen tavoitteena on kuitenkin jotain aivan muuta kuin pelkän alastoman vartalonsa esitteleminen.

– Alastomuus saa ihmiset yhä pois mukavuusalueeltaan. On sääli, ettei moni ymmärrä alastomana olemisen mukavuutta ei-seksuaalisella tavalla. Haluaisin ihmisten kokevan alastomuuden normaalina ja luonnollisena, A Naked Girl kommentoi kuviaan Daily Mail -lehdelle.

Instagramissa julkaistuissa kommenteissa on edelleen mukana runsaasti seksuaalisia viestejä ja jopa härskejä ehdotuksia. Kommenttien perusteella A Naked Girlillä on vielä matkaa siihen, että hän saavuttaa tavoitteensa alastomuuden normalisoinnista.

https://www.instagram.com/p/BZtN5urAM06/?taken-by=a.naked.girl

https://www.instagram.com/p/BYhd4EpBiK4/?taken-by=a.naked.girl

https://www.instagram.com/p/BZ_VIB0ApXD/?taken-by=a.naked.girl