21-vuotias kaunotar alastomana lomakuvissaan: ”On sääli, ettei moni ymmärrä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alastomuus on monissa maissa tabu, ja erityisesti sosiaalisessa mediassa se saa usein aikaan kohuja ja paheksumista. 21-vuotias hollantilainen kaunotar on päättänyt uhmata kritiikkiä ja julkaisee Instagramissa erikoisia lomakuviaan. Täysin alastomana.

Australiassa parhaillaan lomaileva A Naked Girl -nimimerkkiä käyttävä nuori kaunotar poseeraa jokaisessa lomakuvassaan ilman minkäänlaisia vaatteita. Häntä seuraa Instagramissa jo lähes 110.000 käyttäjää, ja suosion syynä ovat tuskin hänen kuvissaan nähtävät upeat maisemat. Naisen tavoitteena on kuitenkin jotain aivan muuta kuin pelkän alastoman vartalonsa esitteleminen.

– Alastomuus saa ihmiset yhä pois mukavuusalueeltaan. On sääli, ettei moni ymmärrä alastomana olemisen mukavuutta ei-seksuaalisella tavalla. Haluaisin ihmisten kokevan alastomuuden normaalina ja luonnollisena, A Naked Girl kommentoi kuviaan Daily Mail -lehdelle.

Instagramissa julkaistuissa kommenteissa on edelleen mukana runsaasti seksuaalisia viestejä ja jopa härskejä ehdotuksia. Kommenttien perusteella A Naked Girlillä on vielä matkaa siihen, että hän saavuttaa tavoitteensa alastomuuden normalisoinnista.

Beautiful blue sky as far as the naked eye can see. In the distance a bounty island with white sand and green trees. Why should we stay inside when it's so beautiful outside. Don't get stuck on a place you already know. Open your horizon and dive into the blue just like it did. It brought me more happiness then before. . . . Don't forget to turn on post notifications so you get an instant update when i post a new picture! __________ _____________________________________ #nude #nudeinnature #naturist #naturism #nudist #nudism #nudeart #nudemodel #freethenipples #freethenips #getyourassintonature #sexygirl #sexy #cute #anakedgirl #experiencenaturism #outdoornude #clothesoff #befree #nudity #explorenaked #nakedphotography #naked #nudegirl

A post shared by Naked travel girl (@a.naked.girl) on