Realitykaunotar paljasti bikinivartalonsa suomalaisten suosimalla rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla ihmisten ulkonäön kommentoiminen voi olla välillä todella julmaa. Kun Kristin Cavallari julkaisi iloisen yhteiskuvan hänestä ja miehestään Jay Cutlerista, miestä alettiin heti nimittelemään ja hänen vartalonsa kokoa ihmettelemään.

Nyt Kristin Cavallari on kuvattu lomailemassa yhdessä lastensa ja perheen ystävien kanssa Floridassa. Seurue nautiskeli rantaelämästä suomalaisten suosimassa Fort Lauderdalessa, jossa Kristin oli pukeutunut mustiin bikineihin. Aviomies Jay Cutler ei tällä kertaa ollut mukana.

Taannoin Kristin Cavallarin fanit haukkuivat sosiaalisessa mediassa hänen miehensä vartaloa. Kristin iski nopeasti takaisin ja julkaisi miehestään toisen kuvan, jossa hän näytti vaimon mielestä todella hyvältä. Kristin tokaisi kuvatekstissä: ”Koska Jay ilmeisesti näytti edellisessä kuvassa 140-kiloiselta lesbolta, tässä teille kuva, jossa hän näyttää todella hyvältä!”.

Splash
Splash
Splash
Splash