Tuntematon sotilas nousi vuoden katsotuimmaksi – vain 10 päivässä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuva on noussut vuoden katsotuimmaksi elokuvaksi jo toisen esitysviikon aikana. Tähän mennessä elokuvan on nähnyt jo lähes 365.000 katsojaa. Elokuva oli ensimmäinen, joka on saanut yli 100.000 katsojaa toisena esitysviikonloppuna.

– Olemme luonnollisesti hyvin tyytyväisiä Tuntemattoman sotilaan ennätyksellisiin katsojalukuihin, mutta mieltämme lämmittävät erityisesti upeat katsojapalautteet kaikkialta Suomen elokuvateattereista, SF Studiosin Timo Räisänen kommentoi.

Tuntematon sotilas on saanut sunnuntai-iltaan mennessä yhteensä 364.468 katsojaa ja on siten tämän vuoden katsotuin elokuva jo nyt. Elokuva on ollut ohjelmistossa vasta 10 päivää. Ennakkonäytöksissä elokuvan näki 48.438 katsojaa.

Kotimaisista elokuvista tähän asti katsotuin on ollut edelleen ohjelmistossa oleva Napapiirin sankarit 3, joka kerännyt 265.594 katsojaa. Ulkomaisista elokuvista korkeimmat katsojaluvut on saanut 331.639 katsojalla Itse ilkimys 3.