Voita Tallink-Siljan 600 euron luksusristeily Tukholmaan – kisa päättyy!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde- ja lifestylemedia Stara järjestää lukijakilpailun, jossa Staran Facebook-sivusta tykkäävien kesken arvotaan Tallink Siljan Päivä Tukholmassa -luksusristeily Helsingistä kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Kilpailu päättyy tänään.

Facebook.com/viihdelehtistara/

Kilpailu on päättynyt ja voittaja valittu tällä videolla:

Arvontaan osallistuvat kaikki Staran Facebook-sivusta 8.11.2017 kello 23.59 mennessä tykkäävät. Voit myös tägätä risteilylle mukaan haluavan ystäväsi tämän sivun kommenteissa. Lahjakortti postitetaan voittajalle heti arvonnan jälkeen. Arvontaan osallistuvat kaikki tykkääjät, eikä kilpailuun osallistumiseen tarvita muuta ilmoittautumista. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Stara kävi pari vuotta sitten tutustumassa millaiseksi Tallink Siljan M/S Silja Symphony tuolloin remontoitiin. Katso video ruotsinlaivan uudistuksesta tästä linkistä.