Isä nukkui sikeästi – pikkutyttö osti 1 100 euron matkan Disneylandiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Monet lapset ovat nykyään vanhempiaan neuvokkaampia, mitä tulee tietokoneiden ja älylaitteiden käyttöön. Tämän sai huomata Iso-Britannian Imminghamista kotoisin oleva Ian Wilson. Ianin yhdeksänvuotias tytär Susan oli livahtanut isänsä älypuhelimelle tämän nukkuessa.

Tyttö onnistui arvaamaan oikein puhelimen pääsykoodin tilatakseen lennot Pariisiin, VIP-matkan Eiffel-torniin ja liput Disneylandiin. Asia selvisi Ianille vasta kolme päivää myöhemmin.

The Sun -lehden mukaan Susanin ostosten yhteisarvo kohosi 1.100 euroon. Tyttö pyysi tekoaan anteeksi, ja lupasi antaa isälleen 10 pennyä omista säästöistään.

Pankit, matkayhtiö ja Paypal eivät aluksi suostuneet palauttamaan rahoja, sillä heidän mukaansa kukaan ei ollut syyllistynyt petokseen. Paypal on kuitenkin sittemmin maksanut rahat takaisin Ianille hyväntahdon eleenä.