Huippumalli muodonmuutoksestaan: ”Onko blondeilla hauskempaa?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowskilla on yksi Hollwoodin upeimmista vartaloista mikä onkin varmasti yksi syy siihen, että naisella riittää paljon töitä muotialalla. 26-vuotiaalla kaunottarella on nähty monia upeita hiustyylejä viime aikoina, ja nyt nainen ihastuttaa vaaleissa pitkissä hiuksissa.

Emily Ratajkowski julkaisee usein itsestään Instagramissa todella vietteleviä kuvia. Nyt nainen julkaisi kanavallaan kuvan, jossa nähdään hänen uusi hiustyylinsä. Vaaleilla hiuksilla viettelevä Ratajkowski miettii kuvatekstissään, että onko blondeilla todella hauskempaa.

Emily Ratajkowski kiinnitti aiemmin New Yorkin muotiviikoilla ihmisten huomion vaihtelemalla hiustyyliään huomattavan paljon joka päivä. Naisella nähtiin niin lyhyitä kuin pitkiäkin hiuksia, minkä vuoksi voidaankin epäillä, että myös tässä kuvassa naisella on päässään peruukki.

Do they have more fun tho? 🤷🏼‍♀️

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on