Outo haaste leviää: Saatko nostettua paperin hampailla?

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa kiertää aina paljon erilaisia hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä haasteita, joita jokainen voi yrittää kotonaan suorittaa. Nyt uusi haaste liittyy sekä voimaan että tasapainotteluun.

Instagramissa ja Twitterissä on alkanut leviämään tämän viikon aikana vaikea haaste, joka kulkee aihetunnisteella #paperpickupchallenge. Haasteen idea on se, että suorittajan tulee yrittää onnistua nostamaan lattialle aseteltu puoliksi taiteltu paperiarkki hampaillaan. Suorituksen vaikeusastetta lisää huomattavasti se, että suorittajan tulee laskeutua alas yhden jalan varassa eikä hän saa käyttää käsiään.

Verkossa nähdään lukuisia epäonnisia yrityksiä ja myös onnistuneitakin suorituksia. Haasteen suorittaminen vaatii keskittymistä, hyviä jalkalihaksia ja horjumattoman tasapainon, että tehtävän suorittamiseen on mitään edellytyksiä.

DIVE BOMB ITTTTTT!! @coach.blane #bendythings #taramode #hybridaf #paperpickupchallenge

A post shared by T-Deasy (@wild_flower_) on

Okay, @iron_ninja714 challenged me to do this #paperpickupchallenge, 11 minutes later here it is 😂💪🏽 I’m now challenging the rest of the crew to get this done. It’s really simple, fold an 8×11 paper put it down on the floor, using only one foot down, pick it up with your mouth and stand up 🤗lets see the team do it. And anyone else who wants to—-If you’re feeling up to it, give it a go! ————————— @the.wiff @mkeller6 @kinseytinelli @kat__j__ @gbspartan @hjacks722 @@autumn__m3 @spartanmel_fit @nerdragefit @tplsspny @bradfishbaugh @williamprokop @jaredofnh @bdub_spartan_bug @sharpenthesword @toddf4i @supahotfire1 @october.daisie @hmiles5378 @nikki_in_n.c @mel_heeres @taramelissa16 @teamsocialmisfits

A post shared by Its Malissa with an A (@swimbikerunocr) on

Challenge accepted… Multiple faceplants later… Challenge completed.📃⬆️🆙😁 #PaperPickUpChallenge #DoYuTrain #LiftersDoItBetter

A post shared by Justin Yu, CSCS, CPT, USAW (@justintimefitness408) on