Janet Jacksonin tuotantotiimiltä vaaditaan miljoonakorvauksia – tuhosivat kuvauspaikan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Reilu vuosi sitten 51-vuotias Janet Jackson jäi tauolle odottaessa esikoistaan. Nyt konserttisaleihin palanneen laulajan tuotantotiimiltä vaaditaan miljoonakorvauksia oikeusteitse. Kodinomistaja väittää naisen kuvaustiimineen tuhonneen hänen kotinsa musiikkivideon kuvauksissa.

Vuonna 2015 julkaistulta studioalbumilta valikoitui singleksi No Sleeep -niminen kappale, jossa vierailee myös J. Cole -niminen miesartisti. Kappaleen musiikkivideo kuvattiin todella upeassa kartanossa, jonka omistaja ei jäänyt kotinsa lainaamisesta tyytyväiseksi.

Kartanon omistaja David Tate pyytää videon tuottaneelta Zanmi FIlms -tuotantoyhtiöltä Daily Mail -sivuston mukaan yli miljoonan dollarin korvauksia. Tuotantoyhtiö oli luvannut korvata Tatelle kuvauksista mahdollisesti aiheutuvat vahingot, mitä he eivät kuitenkaan olleet tehneet.

Taten mukaan kodin lattia ja osa seinistä oli vaurioitunut kuvausten aikana. Mies oli uusinut pinnat, mutta tuotantoyhtiö ei ollutkaan suostunut korvaamaan miehen kodille aiheutuneita vahinkoja. Nyt David Tate vaatii korvauksia itselleen oikeusteitse.