Poika sai tietää pääsevänsä unelmien matkalle – riemulla ei rajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lapset kasvavat Disney-hahmojen parissa. Piirretyistä ja animaatioista tutut hahmot seikkailevat elokuvissa, tietokonepeleissä ja toimivat myös lasten unikavereina pehmolelujen muodossa. Siksi ei olekaan yllättävää, että monen lapsen unelma on päästä Disney World -teemapuistoon.

Nyt eräät vanhemmat toteuttivat oman poikansa unelman. Perhe oli ostanut juuri uuden omakotitalon, jonka sisälle oli laitettu poikaa varten yllätys. Olohuoneessa poikaa odotti kortti, jossa luki, että hän pääsee Disney Worldiin.

Kun äiti lukee kortin sisällön pojalle ja paljastaa, että poika pääsee unelmiensa matkalle, poika alkaa hyppimään riemusta. Kaiken kruunaa vielä äidin valmiiksi pakkaamat laukut ja Disney-ilmapallo, joka oli juuri sellainen kuin poika oli toivonut.