Poika väittää olevansa Marsista – oppi puhumaan jo pikkuvauvana

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias venäläinen nuori mies Boriska Kipriyanovich on hämmästyttänyt tutkijat hänen avaruustietämyksellään. Boriska on pikkupojasta lähtien kertonut olevansa alun perin Marsista, minkä jälkeen hän on syntynyt Maahan.

Daily Mail -sivuston mukaan Boriska oppi puhumaan vain muutaman kuukauden ikäisenä. Hänen ensimmäiset sanansakin liittyivät avaruuteen ja sellaisiin asioihin, joita poika ei olisi vanhemmiltaan voinut kuulla. Vanhempien mukaan poika osasi myös lukea, kirjoittaa ja piirtää ollessaan vasta kaksivuotias taapero.

Boriska Kipriyanovich on kertonut, että marsilaiset ovat kuolemattomia ja lopettavat ikääntymisen 35-vuotiaina. He pystyvät matkustamaan tähtien välillä ja ovat teknologian suhteen paljon edistyksellisempiä kuin ihmiset.

Boriska kertoi myös sen, että marsilaisilla on vahva yhteys muinaisen Egyptin kanssa, ja hän on matkustanutkin Maahan kerran aikaisemmin. Poika aiheutti ihmetystä jo kymmenen vuotta sitten antamassaan haastattelussa, jossa hän puhui vakuuttavasti elämästä avaruudessa.