Selenan kannattaa olla varuillaan – Justin Bieberillä riittää vientiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Selena Gomezin erottua poikaystävästään The Weekndistä hän on alkanut jälleen tapailemaan vanhaan ex-poikaystäväänsä Justin Bieberiä. Selena Gomezin ystävät ovat varoittaneet pelurin maineessa olevasta Bieberistä naista, ja nyt on käynyt ilmi, että varoitukset eivät välttämättä olekaan olleet perättömiä.

Miljoonien naisten ihannoima Justin Bieber on tunnettu hänen flirttailevasta tyylistään. Nyt 23-vuotias Justin Bieber nähtiin Beverly Hillsissä Montage-hotellin edustalla juttelemassa kauniille naiselle odotellessaan hänen autoaan.

Hauskaan Havaijipaitaan pukeutunut Justin Bieber näytti olevan erittäin hyvällä tuulella naureskellessaan tuntemattoman neitokaisen kanssa. Daily Mail -sivuston mukaan nainen oli tiedostanut olevansa supertähden seurassa kikatellessaan ujosti koko keskustelun ajan.