Playboy-mallin hurja väite: Ryhmäseksiä Mel B:n ja tämän aviomiehen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändistä ja sittemmin myös televisiosta tuttu Melanie Brown, eli Mel B, joutui taannoin kohun keskelle, kun hänen ja aviomiehensä väitettiin harrastaneen ryhmäseksiä muiden kanssa. Nyt Playboy-malli Antonia Dorian on astunut julkisuuteen ja väittää olleensa kolmas pyörä.

Dorian kertoo miten hän oli kesäkuussa 2012 juhlimassa ystäviensä kanssa Beverly Hillsin Four Seasons -hotellissa, kun Brownin aviomies Stephen Belafonte pyysi hänet hotellihuoneeseensa nauttimaan samppanjaa. Siellä mies kertoi olevansa naimisissa ja paljasti vaimonsa olevan Spice Girls -tähti.

Tämän jälleen Mel B ilmestyi paikalle ja Belafonte ohjasi Dorianin mukaan naiset seksiaktiin yhdessä. Miehen kerrotaan sanelleen mitä naisten tulisi tehdä, ja lopulta aviomies harrasti seksiä Playboy-mallin kanssa. Dorian ei kuitenkaan kertomansa mukaan suostunut seksiin ilman kondomia, joten hän sai taksirahat ja poistui.