Victorian enkeli rintavana ensi-illassa – tämä kurvitar varasti show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio nähtiin taannoin juhlimassa Coachella Valley Music and Arts -festivaaleilla. Kaunotar nähtiin myös kuvissa, joissa hän valmistautui festariviikonloppuun. Viime aikoina hänet on nähty pääasiassa vapaalla.

Niin tälläkin kerralla, kun Alessandra Ambrosio saapui perheineen Daddy’s Home 2 -elokuvan ensi-iltajuhliin Los Angelesissa. Perheen vetovoimaisin näky oli luonnollisesti Alessandra itse, sillä hän oli valinnut ylleen antavan iltapuvun.

36-vuotias Alessandra Ambrosio ilmoitti taannoin, että hän aikoo tavoitella uraa muotibisneksessä myös muuten kuin mallina. Hän on nimittäin lanseerannut markkinoille oman vaatebrändin ále by Alessandra.

Splash
Splash
Splash