Stara Alessandra Ambrosio

Viihdeuutiset

Maaiman seksikkäin perheenäiti? Alessandra Ambrosio tyrmäävä näky bikineissä

LOVE Magazine -lehden joulukalenterissa äskettäin tuhman tarinan tähtenä taannoin nähty maailmankuulu supermalli Alessandra Ambrosio on nykyisin perheenäiti, joka on kuitenkin kyennyt säilyttämään supermallin vartalonsa täydellisesti.

Parhaillaan Alessandra lomailee Praia Bravassa yhdessä ystäviensä ja perheensä kanssa. Rantalomalta hänellä on ollut fanien iloksi myös aikaa julkaista muutamia upeita rantakuvia.

LOVE Advent 2016 -joulukalenterin Phil Poynterin ohjaamassa videossa Alessandra Ambrosio nähtiin tarinassa, jossa naapurin setä vilkuili taskulampulla vastapäisen huoneiston ikkunaan, jonka takana vilahteli tummahiuksinen ja pitkä mallikaunotar stay up -sukkanauhat ja seksikkäät alusvaattteet yllä.

May every sunrise hold more promise and every sunset hold more peace … 🐚💕💦💫 #FelizAnoNovo #2017 #foreveronvacation

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

⭐️✌️⭐️ by @raulguterres #foreveronvacation

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Summer days … ☀️🇧🇷🍹💦⛵️ #foreveronvacation

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Enjoying some down time 🐚💜 #foreveronvacation #férias 📸 by @ingefonteyne

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Because it's Friday ….☀️💦🇧🇷 #braziliangirls #foreveronvacation #Brasil #Floripa #fridaythe13th

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Gone to the beach …. #verão #foreveronvacation #goodvibes

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Viihdeuutiset

Victoria’s Secret -supermallit paljastivat treenikuvansa

Yksi vuoden odotetuimmista muotitapahtumista on enää alle kuukauden päässä. Victoria’s Secret -alusvaatenäytöksen läheneminen on saanut mallikaunottaret treenaamaan kuin viimeistä päivää. Victoria’s Secret esittelee uuden alusvaatemallistonsa spektaakkelimaisessa muotinäytöksessä joulukuussa ja mukana on tänä vuonna paljon ensikertalaisia enkeleitä.

Alustavaatemalleiksi valituilla kaunottarilla on kovat paineet valmistautua näytökseen, sillä he astelevat Catwalkille pelkissä alusvaatteissa tietäen, että heitä seuraavat kymmenet, ellei sadat miljoonat silmäparit ympäri maailmaa. Jokainen heistä haluaa näyttää parhaimmiltaan.

Kuuluisimmat Victoria’s Secret -enkeleistä ovat julkaisseet Instagramissa kuvia treenaamisestaan faniensa iloksi. Monet heistä ovat hurahtaneet erilaisiin lajeihin ja he valmistautuvat myös näytökseen rakkaan harrastuksen parissa.

Candice Swanepoel valmistautuu näytökseen ilmajoogan parissa. Gigi Hadid on harrastanut kuntonyrkkeilyä jo vuosia. Kaunottaren mielestä se on myös oiva tapa valmistautua Victoria’s Secret -muotinäytöksen catwalkille.

Alessandra Ambrosio harrastaa monipuolista liikuntaa, mutta tanssimista ja sen erimuotoja hän rakastaa. Niinpä eri tanssilajit kuuluvat osaksi treeniä, jossa Alessandra valmistautuu vuoden odotetuimpaan alusvaatenäytökseen. Behati Prinsloo Levine on julkaissut kuvan kuntosalitreeneistään yhdessä aviomiehensä Adam Levinen kanssa. Vaikuttaisi siltä, että rankasta treenirutiinista on tullut heidän yhteinen projektinsa.

Adriana Lima kuntoilee monipuolisesti ja hänen treeneihinsä kuuluu kuntosaliharjoittelua, aerobista harjoittelua ja joogaa. Instagramissa julkaistujen kuvien perusteella nainen on omistautunut treenilleen ja hän haastaa itsensä äärirajoille päivittäin.

@biothermworld got me #traininglikeanangel 👼🏼😊#vsfashionshow2015 📷: @jeromeduran

Kuva, jonka Candice Swanepoel (@angelcandices) julkaisi

good morning @gothamgym ⚡️⚡️

Video, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi

👯 Let's do it ✔️ #trainlokeanangel #motivationmonday @victoriassecretsport #barclass

Kuva, jonka @alessandraambrosio julkaisi

Kinda have a thing for my trainer 🔥🤓

Kuva, jonka Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) julkaisi

4 WORKOUTS TO GO 👊🏼💥BOOM 💥👊🏼#TEAMLIMA

Kuva, jonka Adriana Lima (@adrianalima) julkaisi

Viihdeuutiset

Alessandra Ambrosio ihastui Mykonosiin – kuumat lomakuvat Instagramiin

Victoria’s Secret -malli Alessandra Ambrosio on äskettäin julkaissut Instagramissaan lomakuvia Mykonosin saarelta. Brasilialaiskaunotar on tunnustanut ihastuneensa Kreikan saareen, jonka maisemat ovat sanoinkuvailemattoman upeat.

Ambrosion lomakuvat ovat tarjoilleet paljon silmäniloa tähtösen faneille, sillä lähes kaikissa kuvissa Alessandra keimailee bikineissä. Vaikuttaisi siltä, että bikinit ovat olleet sopivan kevyt asuvalinta paahtavaan helteeseen.

Daily Mail -lehden mukaan Ambrosion seurueeseen kuului joukko lähimmäisiä ystäviä ja hänen tyttärensä Anja. Ambrosio on hehkuttanut Mykonosin saarta sosiaalisessa mediassa. Brasilialaismalli kertoi, että hän aikoo myös tulevaisuudessa viettää lomiaan kauniilla saarella.

Good morning sunshine ☀️💙☀️ #mykonos #summer2015 #islandoflovers #foreveronvacation

Kuva, jonka @alessandraambrosio julkaisi

Feelings 💙💙💙 #white and #blue #mykonos #greece #summer2015 #islandoflovers #férias

Kuva, jonka @alessandraambrosio julkaisi

Magical Mykonos ✨🐬✨ #summer2015 #islandoflovers #férias #foreveronvacation by @mohdsultanh

Kuva, jonka @alessandraambrosio julkaisi