Victoria’s Secret -näytös lähenee – näin supermallit valmistautuvat

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -muotinäytös on joka vuosi suuri spektaakkeli, jota seurataan joka puolilla maailmaa. Alusvaatebrändin enkeliksi pääseminen on tuhansien mallien unelma, mutta vain harvat ja valitut onnistuvat saamaan paikkansa Victoria’s Secret -muotinäytöksen riveistä.

Tänä vuonna uusiseelantilainen mallikaunotar Georgia Fowler tullaan näkemään muotinäytöksessä. 20. marraskuuta pidettävä muotinäytös on jo aivan kulman takana, ja nyt 25-vuotias Fowler onkin paljastanut miten hän saa itsensä parhaaseen mahdolliseen kuntoon ennen suurta tapahtumaa.

Georgia Fowler kertoi Daily Mail -sivustolle yrittävänsä pysyä hyvässä kunnossa koko vuoden. Ennen isoja näytöksiä hän kuitenkin tehostaa treenejään. Victoria’s Secret -näytös on silti niin tärkeä, että siihen malli kertoi näkevänsä erityisen paljon vaivaa.

Malli pyrkii liikkumaan aina monipuolisesti, minkä vuoksi hän harrastaa kuntosaliharjoittelua, nyrkkeilyä, joogaa ja pilatesta, joiden lisäksi hän treenaa toisinaan myös vastuskuminauhojen avulla. Malli kertoi noudattavansa syömisessään lautasmallia, joka sisältää 80 prosenttia hedelmiä ja kasviksia, 10 prosenttia rasvaa ja 10 prosenttia proteiinia.

Fowler kertoi jättäneensä ruokavaliostaan pois kaikki prosessoidut ruoat, maitouotteet ja ylimääräiset hiilihydraatit. Ennen näytöksiä hän pidättäytyy myös alkoholista, sokerista ja jopa hedelmistä välttääkseen turvotuksen näytöspäivinä.

Sun Salutations 👋🏼

A post shared by GEORGIA FOWLER (@georgiafowler) on

Fowler on the Prowler 🤛🏼

A post shared by GEORGIA FOWLER (@georgiafowler) on