Kevin Spaceyn roolin napannut: ”Oli helppo suostua!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että noin kuukauden päästä ensi-iltansa saava rikoselokuva All the Money in the World joudutaan kuvaamaan osittain uudestaan. Syynä on seksiskandaaleissa ryvettyneen Kevin Spaceyn poistaminen jo kuvatusta elokuvasta. Hänet korvaa 87-vuotias Christopher Plummer.

TMZ tapasi Christopher Plummerin New Yorkin lentokentällä. Mies ei kertomansa mukaan kadu Spaceyn roolin ottamista vastaan ja hänen oli helppo suostua rooliin. All the Money in the World on kuuluisan ohjaajan Ridley Scottin viimeisin valkokankaalle ilmestyvä työ.

Plummer esittää elokuvassa amerikkalaista liikemies ja öljymiljardööri Jean Paul Gettya. Ridley Scott aikoo pitää alkuperäisestä elokuvan ilmestymispäivästä kiinni, joka on 22. joulukuuta. Kaikki Spaceyn esittämät kohtaukset kuvataan ja editoidaan uudestaan.