Dave Grohl yllätysvierailulla Gunnareiden konsertissa – soitti Paradise Cityn!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarinen Guns N’ Roses esiintyi viime kesänä Hämeenlinnassa, Kantolan tapahtumapuistossa. Guns N’ Roses tuo ensi vuonna valtavaksi menestykseksi kasvaneen Not In This Lifetime -kiertueensa takaisin Eurooppaan muun muassa Tallinnan laululavalle. Yhtye järjesti äskettäin yllätyksen amerikkalaiselle yleisölleen.

Tulsassa esiintynyt Guns N’ Roses kutsui lavalle Foo Fighters -yhtyeestä tutun Dave Grohlin soittamaan legendaarista Paradise City -kappaletta. Yleisö meni esityksen aikana konserttiareenan kattoon asti nousseisiin fiiliksiin. Dave Grohl suoriutui esiintymisnumerostaan erinomaisesti.

Guns N’ Roses nousi suosioon Los Angelesissa perustamisvuonnaan 1985. Kansainvälinen läpimurto seurasi vuoden 1987 ”Appetite For Destruction” -esikoisalbumia. Guns N’ Roses pitää kuudella albumillaan paikkaansa yhtenä musiikkihistorian tärkeimmistä ja vaikutusvaltaisimmista yhtyeistä.

https://www.facebook.com/gunsnroses/videos/10155939979348069/

https://www.instagram.com/p/BbggyF8HXwV/?taken-by=gunsnroses