Mies ihastui pannukakkutaiteeseen – tienaa sillä nyt rahaa itse!

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Daniel Drake on todella taitava leipuri, joka on erikoistunut pannukakkuihin. Mies alkoi tekemään aluksi kahvilassa työskennellessään hauskoja kuvioita pannukakkuihin. Lopulta hän päätti perustaa oman yrityksen, joka perustuu pelkästään pannukakkutaiteeseen.

Daniel Drake perusti Dancakes-nimisen yrityksen, jossa työskentelee nyt jo muitakin pannukakkutaiteilijoita Draken lisäksi. Taiteilijat osaavat tehdä upeita pannukakkuja, joissa nähdään sarjakuvista ja julkisuudesta tunnettuja hahmoja ja henkilöitä. Taiteilijat osaavat loihtia pannukakkuja myös suoraan asiakkaiden toiveiden ja heidän antamien kuviensa perusteella.

Dancakes-yritys välittää pannukakkutaiteilijoita erilaisiin tapahtumiin. Pannukakkutaiteilijat ovat hauska lisä esimerkiksi häihin, messuille ja lastenkutsuille, joissa vieraat saavat seurata taitavien leipurien työskentelyä ja maistaa upeita lopputuotoksia.

Rainbow Unicorn Pancake Art

We make the most magical creature ever to "exist" into a pancake. Enjoy this Rainbow Unicorn Pancake Art! SHARE with that FRIEND that loves UNICORNS.🦄😊🥞MADE By Dancakes Artist Dana @nosketchbookneededBook us for videos and events at dancakes.com/booking

Publié par Dancakes sur vendredi 10 novembre 2017

Now This 2

Love this video. But now we got multiple artists working with Dancakes.Book us for your next event, its extremely fun for you and your guests! We are great at college campuses, weddings, trade shows, birthday parties, corporate, and anything else!!BOOK US @ dancakes.com/booking

Publié par Dancakes sur mardi 7 novembre 2017