Täydellinen nainen läpinäkyvässä asussa – tämäkö on nyt glamouria?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

44-vuotias kaunotar Brandi Glanville on kirjailija, entinen malli ja televisiopersoona, joka tuli monille tunnetuksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Suorapuheinen kahden lapsen äiti kohahduttaa usein myös räväkällä tyylillään, joka onnistui jälleen kääntämään ihmisten päät.

Brandi Glanville kuvattiin nyt West Hollywoodissa kun hän oli poistumassa Catch-nimisestä ravintolasta. Glanvillella oli yllään jälleen melko estoton asu, joka ei juuri jättänytkään mitään arvailujen varaan.

Brandi Glanvillella oli ravintolassa yllään musta asu, joka koostui läpikuultavasta pitsimekosta ja alapään peittävistä pikkuhousuista. Naisen rinnat näkyivät yläosan läpi lähes kokonaan, minkä vuoksi nainen olikin peittänyt nänninsä ihon värisillä teipeillä.

Splash
Splash
Splash