Täydellinen bikinivartalo? Kanadalaismalli säväyttää rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin upea mallikaunotar Danielle Knudson.

Nyt Danielle on kuvattu nauttimassa rantaelämästä Miami Beachilla yhdessä ystävänsä Melodyn kanssa. Ystävykset olivat bikineissä niin näyttäviä, että he päättivät paparazzien lisäksi ikuistaa itsekin itsensä selfie-kuviin.

28-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.

Splash
Splash
Splash