Emily Ratajkowski nakuilee rohkeasti – oman uimapukumalliston kuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallit toimivat monien muotisuunnittelijoiden muusana. Moni malli on alkanut myös itse suunnittelemaan vaatteita, joita myy omilla kasvoillaan. Nyt myös Emily Ratajkowski on julkaissut oman inamorata-nimisen vaatemerkin, joka valmistaa uimapukuja ja bikineitä.

26-vuotias malli Emily Ratajkowski on jo useamman viikon ajan julkaissut Instagram-kanavallaan esimakua tulevista uimapuvuista. Eilen inamoratan verkkosivut viimein julkaistiin, ja naisen kovan työn tulokset näkivät päivänvalon.

Emily Ratajkowski poseeraa verkkokaupan kuvissa itse, mikä onkin itsestäänselvyys, koska nainen on tällä hetkellä yksi muotitalojen halutuimmista uimapukumalleista upean vartalonsa vuoksi. Uimapukujen hinta on 160 dollaria ja bikinien ylä- ja alaosat erikseen ostettuina 75 dollaria, jolloin koko bikinisetin hinnaksi muodostuu 150 dollaria.

WE'RE LIVE! Link in bio 🦋

A post shared by Inamorataswim (@inamorataswim) on

WE'RE LIVE! Link in bio to see the entire collection ❤️

A post shared by Inamorataswim (@inamorataswim) on

WE'RE LIVE! Link in bio ✨

A post shared by Inamorataswim (@inamorataswim) on

Meow 🐱Swim by me @inamorataswim shop the link in bio

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

@inamorataswim IS LIVE! Check it out in my bio. Images by @oliviamalone ✨swim by me!

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on