Ihanan kallista! Torkkuviltti 3 800 eurolla pukinkonttiin

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Muotitalo Hermes on tuonut joulumarkkinoille Album de Colportage -torkkuviltin, joka sopii laatua ja luksusta arvostavalle. Viltissä on muotitalon museon inspiroimia hahmotelmia nahkaesineistä. Viltti maksaa 3.800 euroa.

Hermesin viltti on kooltaan 150 x 200 senttimetriä. Luksusluokan vilttejä myydään kolmessa eri värivaihtoehdossa, ruskeana, sinisenä ja harmaana. Viltissä näkyy kuvioituna ranskalaisen muotitalon historiaa, sillä liike aloitti aikoinaan satulakauppana. Luksustuote on valmistettu kashmirista ja silkistä.

Nykyisin Hermesin luksustalo on erikoistunut nahkatuotteisiin, joista tunnetuimmat ovat Birkin-malliston käsilaukut. Kerroimme äskettäin, että esimerkiksi muusikko Drake on sijoittanut sievoisia summia ikonisiin Hermes Birkinin käsilaukkuihin, koska niiden arvo yleensä kasvaa vuosien varrella. Hän aikoo antaa luksuslaukut joskus tulevan vaimonsa käytettäväksi.

Hermes