Donald Trump on nyt taiteilija – piirroksesta maksettiin sievoinen summa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin pian vuoden kestänyt presidenttikausi on ollut alusta saakka rajussa alamäessä, mutta nyt hänen talenttiaan on ryhdytty arvostamaan ainakin yhdellä osa-alueella. Teksasin osavaltiossa on nimittäin todettu, että presidentti Trump on myös taiteilija.

Donald Trump oli vuonna 2009 vielä kaukana presidenttiydestä, kun hän piirsi paperille näkemyksensä New Yorkin siluetista. Nyt piirrustus on myyty East Texas Literary Councilin järjestämässä huutokaupassa peräti 6.875 dollarilla.

Teos oli Trumpin itsenä signeeraama ja lisäksi hän oli kirjoittanut oheen ”THINK BIG”. Piirros oli myyntiä varten kehystetty tyylikkäästi ja mukaan oli liitetty valokuva istuvasta presidentistä.

Splash