Meghan Markle jättää Pukumiehet – keskittyy kuninkaalliseksi tulemiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Harry ja näyttelijä Meghan Marklen romanssista on huhuttu jo hetken aikaa, mutta kaksikko teki virallisen ensiesiintymisen yhdessä vasta syyskuun lopulla Torontossa Invictus Games -tennisottelussa. Nyt Meghan Marklen kerrotaan lopettavan Pukumiehet-sarjassa näytteleminen.

Us Weeklyn mukaan 36-vuotias näyttelijätär poistuu Pukumiehet sarjasta seitsemännen tuotantokauden päätteeksi. Myös hänen poikaystäväänsä esittävä Patrick J. Adams lopettaa sarjassa näyttelemisen. Markle on seurustellut brittiläisen kuninkaallisen prinssi Harryn kanssa noin vuoden ajan.

Kerroimme äskettäin, että prinssi Harry ja amerikkalainen näyttelijätär Rachel Meghan Markle tapasivat ensi kerran vuoden 2016 kesällä. Prinssi Harry oli ihaillut naista jo pari vuotta ennen ensitapaamista, sillä hän on tunnustautunut suureksi Pukumiehet-sarjan faniksi. Kaksikon otaksutaan astuvan kihloihin, kun Meghan Marklen roolia ei enää nähdä televisiosarjassa.