Kimi Räikkönen mainostaa Lonkeroa maailmalla: ”Leave Me Alone”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa käydään parhaillaan kovaa poliittista kädenvääntöä Lonkeron saamisesta Alkon monopolista myös kauppojen hyllyille, mutta samaan aikaan Hartwall on pannut maailmalla isomman vaihteen silmään legendaarisen suomalaisjuoman markkinoinnissa. Kampanjan tähdeksi on kiinnitetty Kimi Räikkönen.

Suomalaisen vähäeleisessä mainoksessa formulan supertähti istuu iltahämärissä järven jäälle kuljetetulla penkillä ja nauttii kaikessa rauhassa Lonkeroa. Kun spiikkeri takeltelee juoman nimen kanssa, toteaa Kimi taannoisesta F1-kisasta tuttua ”Leave me alone, i know what i am doing” -lausahdustaan mukaillen ”Leave me alone, i know what i am drinking”.

Kyseessä on kampanjan toinen video. Ensimmäisessä Kimi seikkaili tiedotustilaisuudesta Lapin eksoottisiin maisemiin ja avantouinnista saunaan. Ensimmäinen video päättyi samalle penkille, josta toinen penkki tarinaa jatkaa.