Naisten kasvoja kuvattiin bikinivahauksen aikana – ilme kertoo kaiken

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisten täytyy välillä kärsiä ja kokea kipua kauneuden eteen mikäli he haluavat pitää itsensä mahdollisimman karvattomina. Sääri-, kainalo- ja häpykarvojen jatkuva ajeleminen voi välillä tuntua vaivalloiselta, minkä vuoksi moni nainen haluaakin pitkäkestoisempia lopputuloksia esimerkiksi vahaamisen avulla.

Siloisten säärien tai bikinirajan vuoksi täytyy kuitenkin hieman irvistellä, sillä kipukynnyksestä riippuen toimenpide ei ole kovinkaan mukava. Nyt Cut-kanavan julkaisemalla videolla nähdään miltä ensimmäistä kertaa bikinivahaukseen menevät ihmiset näyttävät toimenpiteen aikana.

Bikinivahaukseen ensimmäistä kertaa uskaltautuneiden joukossa on sekä miehiä että naisia, ja heitä kaikkia tuntuu jännittävän todella paljon. Kuten moni arvasikin, vahaus todella sattuu vaikka kipu kestääkin vain pienen hetken. Toimenpiteen jatkuessa jokaisen ilmeet muuttuvat vain entistä tuskallisemmiksi, mutta toivottavasti sileä lopputulos oli kivun arvoinen.