Kissanpentu suojelee ankanpoikasta – suloisuuden huippu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty lukuisia videoita, jotka ovat osoittaneet, että eläimet ovat todella hyviä ystävystymään keskenään. Eri eläinlajien edustajat pystyvät elämään yhdessä monissa tapauksissa siitä huolimatta, että normaalisti toinen olisi toisen saalis.

Nyt sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään todella hellyttävä kuva, jossa kissanpentu halaa ankanpoikasta. Kissa näyttää todella suojelevaiselta ankanpoikasta kohtaan pitäessään siitä tassullaan kiinni.

NTD Television Australia on jakanut kuvan Facebook-sivuillaan ensimmäisen kerran jo 8. elokuuta, mutta suloinen otos on lähtenyt jälleen leviämään verkossa. Erilaisten luonnonkatastrofien ja väkivaltaisuuksien keskellä ihmisiä näyttää edelleen lohduttavan kuvan osoittama ajatus siitä, että jopa saaliit ja saalistajat voivat elää myös sulassa sovussa keskenään.

View post on imgur.com