Naisella hurja tuuri lentomatkalla – oli ainoa matkustaja!

Matkailu · Terhi Piiroinen

Toisinaan lentokoneessa käy säkä ja matkustaja voi saada kokonaisen penkkirivin itselleen lennon ollessa vähemmän buukattu. Skotlantilaiselle Karon Grievelle kävi vielä parempi onni, sillä hän matkusti Glasgowista Kreetalle yksin. Lentokoneessa ei ollut hänen lisäkseen kuin lentohenkilökunta.

Lomakauden loputtua Välimeren maihin suoritettavien lentomatkojen hinnat ovat laskeneet runsaasti. Karon Grieve osti oman lentolippunsa noin 50 eurolla. Naiselle selvisi jo lentokentällä, että lentokoneessa tulisi olemaan roimasti tilaa, sillä matkalle oli tulossa ainoastaan kolme ihmistä. Koska kaksi muuta matkustajaa jätti tulematta, oli Karon lopulta koko lentokoneen ainoa matkustaja, Daily Record uutisoi.

Han sai neljä tuntia kestäneen yksityislennon. Jet2-lentoyhtiön henkilökunta kohteli Karonia kuin ykkösluokan matkustajaa. Nainen sai tutustua kapteenia myöten lentohenkilökuntaan. Perillä hänelle ojennettiin ruumassa ollut matkalaukku henkilökohtaisesti ilman, että Karonin olisi tarvinnut mennä odottamaan sitä saapuvien matkatavaroiden aulaan. Lentokoneeseen olisi mahtunut yhteensä 189 matkustajaa.