Supermalli julkaisi hellyttävän kuvan – isä ja tytär ilkosillaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Adam Levine sai vuosi sitten hänen vaimonsa Behati Prinsloon kanssa terveen tyttären, jonka syntyessä sekä Levine että Prinsloo itkivät. Vanhemmat nimesivät Dusty Rose Levineksi tytön, joka on jo nyt saamassa itselleen sisaruksen.

Malli Behati Prinsloo kertoi vauvauutiset hänen Instagram-kanavallaan syyskuussa. Nyt Prinsloo julkaisi hauskan otoksen, jossa hänen poptähtimiehensä seisoo alasti tyttären kanssa selkä kameraa kohti.

Kuvassa Levine pitää pientä tytärtään kädestä kiinni kun he katsovat alasti omaa peilikuvaansa Prinsloon ottaessa heidän takanaan kuvaa. Nainen on peittänyt isän ja tyttären pakarat persikka-emojilla ja kirjoittanut kuvatekstiinsä hauskasti: ”Same butt different”.

https://www.instagram.com/p/Bbx3KmolRyA/?hl=en&taken-by=behatiprinsloo