Räppäri Juno lopettaa uransa: ”Nyt ympyrä sulkeutuu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen räppäri Juno on vahvistanut lopettavansa uransa, mutta ihan heti sellaista ei kuitenkaan ole tapahtumassa. Pahan kukat -elokuvassa taannoin näytellyt Juno iskee nimittäin kertomansa mukaan hanskat tiskiin vasta 5. tammikuuta 2019, eli vasta yli vuoden kuluttua.

– 2004 julkaisin ekan EP:n ja nyt ympyrä sulkeutuu, monessa oltu mukana ja tehty niin hyvää kuin pahaa. Niinkuin aiemmin ilmoitin, mun räppi ura tulee päättymään 5.1.2019, Juno kertoi Instagramissa.

– Hoidetaan 2018 ennalta sovitut hommat ja kasataan paketti tulevalle kaudella. Te fanit ootte yks asia, miksi tätä kaikista vastoinkäymisistä huolimatta on jaksanut tehdä ja teille myös tehdään vuoden 2018-2019 kattaus.

Alla Junon haastattelu vuodelta 2015.

2004 julkaisin ekan EP:n ja nyt ympyrä sulkeutuu, monessa oltu mukana ja tehty niin hyvää kuin pahaa. Niinkuin aiemmin ilmoitin, mun räppi ura tulee päättymään 5.1.2019. Hoidetaan 2018 ennalta sovitut hommat ja kasataan paketti tulevalle kaudella. Te fanit ootte yks asia, miksi tätä kaikista vastoinkäymisistä huolimatta on jaksanut tehdä ja teille myös tehdään vuoden 2018-2019 kattaus. Missä sä siis haluisit nähä mut keikalla viimeisen kerran? ❤ Huomaattehan rakkaat fanit, että tägäämällä ravintolan, saatte paremman huomion toivomaanne kaupunkiin, ravintolaan ja keikkajärjestäjään, näin saadaan mahdollisesti mun vuoden 2018 kiertue juuri sun kotikaupunkiin❤ Kommentoi siis alle, Tägää keikkapaikka, kaupunki tai keikkajärjestäjä. Peace and Love ❤ #Repost @kuntsi_photography (@get_repost) ・・・ __________________________________________________ #photo #photos #people #festival #rap #gig #tour #juno2004-2019 #kuntsi_photography #capture #canonfinland @ruisrock @kuntsi_photography

A post shared by JUNO / YoungSimmons (@junogbr) on