Mies hyppäsi maantien yli – uskomaton ponnistusvoima!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parkour on liikuntalaji, jossa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti maastossa ja kaupungilla ympäristön esteitä ja rakennuksia hyödyntämällä niin, että liike olisi mahdollisimman nopeaa ja katkeamatonta.

Laji on vaikea ja sen taitaminen vaatii hyvää kuntoa, uskallusta ja paljon harjoittelua. Nyt YouTube-videolla nähdään erään miehen toteuttama hyppy, joka vaatii todella paljon ponnistusvoimaa. Ylinopeudella kuvatulla videolla nähdään miten mies hyppää hidastetusti kaksikaistaisen maantien yli.

Miehen tekemä temppu on yksinkertainen, mutta näyttää lähes yliluonnolliselta videolta katsottuna. Todella pitkä tien toiselle puolelle yltävä hyppy saadaan näyttämään siltä kuin se olisi suoraan jostakin vampyyri- tai toimintaelokuvasta napattu.