Ilves jumittui auton etusäleikköön – selvisi 80 kilometriä kuin ihmeen kaupalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autojen ja villieläinten yhteentörmäykset päättyvät harvoin hyvin – varsinkaan eläinten kannalta. Yhdysvalloissa on kuitenkin ihmetelty tapausta, jossa onnettomuuteen joutunut ilves osoittautui erittäin sitkeäksi tapaukseksi.

Virginian osavaltiossa asuva nainen oli törmännyt työmatkallaan eläimeen. Pysäytettyään autonsa 80 kilometrin matkan päätteeksi, hän huomasi sen olleen ilves. Mikä hämmästyttävintä, kissaeläin oli edelleen elossa.

Ilves oli juttunut naisen Toyota Priusin etusäleikköön. Kuljettaja otti yhteyttä paikalliseen eläinsuojelujärjestöön, joka saapui pelastamaan pulaan joutunutta eläintä.

WTVR-uutissivuston mukaan ilves tainnutettiin ja onnistuttiin poistamaan auton etusäleiköstä. Eläinsuojelujärjestön työntekijöiden yllätykseksi eläin selvisi uskomattomasta koettelemuksesta miltei vahingoittumattomana. Ilves on sittemmin vapautettu takaisin luontoon.

 

Publié par Richmond Animal Care and Control sur jeudi 23 novembre 2017

Thanksgiving morning was an eventful one for RACC. A citizen hit something in Gloucester on her way to work in Richmond…

Publié par Richmond Animal Care and Control sur jeudi 23 novembre 2017