Demi Rose verhosi muhkean povensa punaiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Instagram-sensaatio Demi Rose Mawbya, joka on nuori ja muodokas mallikaunotar. Kaksikon suhde loppui melko nopeasti, mutta Demi Rose jäi kuitenkin julkisuuteen ja paparazzien tähtäimiin.

Yleensä todella rohkeissa ja seksikkäissä asuissa nähty 22-vuotias Demi Rose ihastutti nyt tyylikkäässä ja romanttisen naisellisessa iltapuvussa. Muotivärissä hehkuva punainen puku korosti naisen kurvikasta vartaloa. Tyylin kruunasi tyttömäisen huoleton päälaelle hiuksista kietaistu nuttura.

Demi Rose kahmi itselleen julkisuuden myötä paljon Instagram-seuraajia, jotka nainen on onnistunut näyttävillä kuvillaan myös pitämään sivustollaan. Tällä hetkellä jo 5,8 miljoonaa fania odottelee päivittäin Rosen seksikkäitä kuvia, joiden suhteen nainen ei tuotakaan seuraajilleen pettymystä.

Splash
Splash
Splash
Splash