Povi kuin tarjottimella! Selena Gomez rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Selena Gomez on kokenut tänä vuonna paljon. Hän on julkaissut uutta musiikkia siitä huolimatta, että hänen terveydentilansa on välillä ollut todella huono. Äskettäin hänet palkittiin Billboardin Woman of the Year -palkinnolla.

Nyt Selena on edustanut näyttävästi samaisen lehden järjestämässä Women In Music 2017 -gaalassa, jossa kyseinen palkinto hänelle ojennettiin. Gomez asteli punaiselle matolle näyttävässä asussa. Yläosan muoto nosti nimittäin Selenan poven kuin tarjottimelle.

25-vuotias Selena Gomez on toipunut tänä vuonna leikkauksesta. Laulaja tarvitsi uuden munuaisen hänen systeemisen lupus erythematossus -sairautensa pahennuttua. Gomezin ystävä Francia Raisa lahjoitti laulajalle hänen munuaisensa Gomezin jouduttua pitkälle jonotuslistalle.

Splash
Splash
Splash