Tunnetko liioittelijan? Tältä hän kuulostaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen Korroosio Comedy julkaisi vuoden alussa Selvin päin vs. kännissä -videon, josta muodostui nopeasti nettihitti. Miehet ovat sen jälkeen tehnyt paljon muitakin sketsejä ja parodioita, jotka ovat saaneet ihmiset nauramaan.

Korroosio Comedy -ryhmä on nyt julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa nähdään millainen liioitteleva ihminen on. Videolla kaverukset keskustelevat kahvin lomassa niitä näitä, mutta toisella miehistä on aina joka asiaan jokin niin erikoinen kommentti ja tarina, joka ei voi pitää paikkaansa.

Liioitteva ihminen yleensä narahtaa ystävilleen siitä, että hänen tarinansa eivät ole enää edes uskottavia. Video on saanut Facebookissa nopeasti paljon jakoja ja yli 80.000 katselua, koska kaikki näyttävät tuntevan ainakin yhden liioittelijan, minkä vuoksi ihmiset ovat ilmiantaneet kyseisen henkilön videon kommenttikentässä.