Näin taskuvarkaat vievät kännykän – kuin taikureita omassa lajissaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Facebookiin on julkaistu video, jolla nähdään aasialaisia taskuvarkaita. Videolla on näytetty monta esimerkkiä siitä, kuinka helppoa on viedä varomattomasti vartioitu puhelin. Taskuvarkaat osaavat näpistää laitteet jopa silmien edestä.

Awesome Life -sivuston julkaisemalla videolla nähdään, kuinka taskuvarkaat vievät ihmisten arvokkaita älylaitteita silmänkääntötemppujen tavoin. Puhelimia on helppo varastaa käsilaukuista ja taskuista, mutta osaavatpa taidokkaat varkaat kiinnittää uhrinsa huomion pois ja varastaa puhelimen kirjaimellisesti heidän kädestään.

Yhdessä tapauksessa varas käyttää apunaan jopa imukuppia varastaakseen auton kojelaudalla olevan älypuhelimen. Ihmisten ei kannattaisi kantaa lompakkojaan tai älypuhelimiaan housujensa takataskuissa, sillä varkaat osaavat näpistää omaisuutta äärimmäisen lahjakkaasti.

https://www.facebook.com/138929200162123/videos/141923406529369/