Televisio-ohjelman tiedekokeilu oli päättyä huonosti – colapulloraketti oli tehdä juontajasta selvää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suorissa lähetyksissä nähdään toisinaan yllättäviä tilanteita, mutta erään australialaisen ohjelman osio oli vähällä päättyä vakavaan onnettomuuteen. Studio 10 -sarjan juontajan hengenlähtö oli erittäin lähellä ohjelmassa nähdyn kokeen ansiosta.

Ohjelmassa nähtiin osio, jossa Youtube-tähti ja opettaja Jacob Strickling esitteli nestemäisellä typellä toteutettavia temppuja. Hän kaatoi nestetyppeä colapulloihin, tarkoituksenaan saada ne lentämään rakettien tavoin.

Koe onnistui, mutta sillä oli vähällä olla traagiset seuraukset. Pullo lensi valtavalla paineella aivan juontaja Nasarsha Bellingin kasvojen vierestä. Tilanteen vaarallisuudesta kertoo se, että pullo onnistui katkaisemaan oksan viereisestä puusta lentonsa aikana.